Komandanti i FSK-së dhe ai i KFOR-it pajtohen për thellimin e bashkëpunimit

27 dhjetor 2018 | 16:37

Komandanti i Forcës së Sigurisë të Kosovës (FSK), gjenerallejtënant Rrahman Rama, ka pritur në një takim njohës komandantin e ri të KFOR-it, gjeneralmajor Lorenzo D’Addario.

Fillimisht gjenerallejtënant Rama e ka uruar komandantin e KFOR-it për detyrën e re. Ai ka njoftuar komandantin e KFOR-it me zhvillimet e fundit rreth miratimit të ligjeve për misionin të ri të FSK-së.

Më tutje Rama e ka falënderuar NATO-n/ KFOR-in për bashkëpunimin e vazhdueshëm, i cili është realizuar në fusha të ndryshme.

Gjatë takimit, të dy gjeneralët kanë vlerësuar lart bashkëpunimin e FSK-së me KFOR-in dhe kanë shprehur gatishmëri për vazhdimin dhe thellimin e këtij bashkëpunimi edhe në ardhmen.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një person ka mbetur i vdekur në Komunën e Istogut…