Komuna e Prishtinës dhe Agjencia Kadastrale arrijnë memorandum bashkëpunimi

13 prill 13:36

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Përparim Rama, ka bërë me dije se me Agjencinë Kadastrale të Kosovës kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimi për plotësimin dhe mirëmbajtjen e sistemit të adresave në territorin e kryeqytetit.

Ai ka treguar se në këtë takim kanë diskutuar edhe për reformat dhe projektligjin e kadastrit, me qëllim të përmirësimit të ofrimit të shërbimeve ndaj qytetarëve.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Njëzet e tre vjet më parë në një betejë të…