Komuna e Prishtinës e ka në plan ndërtimin e dy fushave sintetike të futbollit

05 shkurt 11:15

Këtë vit, në bashkëfinancim me Federatën e Futbollit të Kosovës (FFK) dhe Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS), do të ndërtohen dy fusha sintetike të futbollit, me përmasa 105 x 68 metra, sipas standardeve të FIFA-s dhe UEFA-s.

Drejtori i Pronës, Dren Kukaj, bashkë me përfaqësues të FFK-së, kanë dalë në terren për t’i parë nga afër pronat komunale ku potencialisht mund të ndërtohen këto fusha, ashtu që të ndahen parcelat sa më të përshtatshme.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Njësitë e Doganës gjatë kësaj fundjave arritën të parandalojnë disa…