Komuna e Rahovecit nis projektin për ndërtimin e trotuarit në fshatin Drenoc

04 dhjetor 13:34

Në fshatin Drenoc të Komunës së Rahovecit, kanë nisur punimet për ndërtimin e trotuarit në këtë fshatin.

Trotuari do të ndërtohet përgjatë rrugës kryesore të këtij fshati, nga hyrja e qytetit të Rahovecit deri në qendër të fshatit.

Nisjen e punimeve për rregullimin e trotuarit në fshatin Drenoc, nga afër i kanë parë edhe kryetari i komunës, Smajl Latifi i shoqëruar nga drejtorë të drejtorive komunale dhe banorë të fshatit Drenoc, të cilët e kanë pritur mirë fillimin e këtij projekti të rëndësishëm ta.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e…