Komunitetet joshumicë, pjesë integrale e Republikës së Kosovës

04 dhjetor 14:55

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, ka pritur sot në takim përfaqësuesit e Këshillit Konsultativ për Komunitete, të udhëhequr nga kryesuesi i këtij Këshilli, Gazmen Salijević.

Në këtë takim u bisedua për punën e Këshillit si kategori kushtetuese dhe koordinimin e tij me Zyrën për Komunitete.

Kryesuesi i Këshillit, Gazmen Salijević, dhe anëtarët e informuan kryeministrin Haradinaj me punën e tyre dhe theksuan nevojën e zbatimit të rekomandimeve nga ministritë përkatëse.

Kryeministri Haradinaj ka thënë se komunitetet joshumicë janë pjesë integrale e Republikës së Kosovës dhe përfaqësimi i tyre është i garantuar. Ai shtoi se do të intensifikojë bashkëpunimin në implementimin e rekomandimeve të Këshillit.

 

 

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ka filluar programi për herë të parë për gjyqtarë talent…