Kot e keni o të mjerë, Hashim Thaçi është vet shteti i Kosovës

17 maj 23:46

Shkruan: Izmi Zeka

Tani po e kam të qartë se deri ku arrin egoja, frustrimi vetëm e vetëm për të qenë në pushtet. Një deklaratë e ish-deputetes z. Drita  Millaku për veç tjerave për Presidentin e vendit z. Hashim Thaçi shkruan se ”Së shpejti do ta nxjerr biletën njëdrejtimëshe për në Hagë”.

Ky është mentaliteti i partisë në pushtet për luftëtarët për shenjtërinë e fundshekullit XX, Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës.

Tani më edhe hapur flasin pa përjashtim veç me një renditje të çuditshme duke gozhduar secilin i cili nuk qëndron në vijën e tyre. Janë në gjendje të kryqëzojnë ashtu siç e kryqëzuan Krishtin.

O njerëz çfarë jeni kështu. Pse kënaqeni kur  ushtarët e UÇK-së shkojnë në Hagë. Për një copë pushtet e fyeni të kaluarën historike, për një copë pushtët shkelni mbi varret.

Kuptoni se pushteti nuk është gjithçka. Shteti është i rëndësishëm, perspektiva e tij.

Hashim Thaçi deshët apo nuk deshët ai është vetë historia e Kosovës. Ama më vjen keq pse me aq qejf dhe dëshirë të madhe për ta quarë Hashim Thaçin në Hagë.

Marre, marre. Nëse ka zot do t’u mallkoj gjithmonë. A e dini more se ky shtet, kjo liri këto të mira  që i kemi ne, janë arritur fal luftëtarëve dhe Natos.

O të mjerë Xhorxh Uashingtoni, Sharl De Goli e shumë të tjerë janë simbole të shtetësisë dhe zhvillimit të shteteve të tyre.

Për një copë pushtet jeni në gjendje të bëni gjithçka.

Turpi qoftë mbi ju.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Nga nesër (e hënë) fillon faza e dytë e lehtësimit…