KRU “Prishtina”: Paguajeni ujin që t’ia dalim bashkërisht

14 gusht 2019 | 11:34

Prishtinë – Investimet në infrastrukturën e rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit, zvogëlimi i humbjeve teknike dhe komerciale janë prioritet i yni.

Të gjitha mund të arrihen, nëse ju të nderuar konsumatorë bëni pagesa të rregullta për shërbimet që ne ua ofrojmë.

Drejtohuni pikave tona të arkëtimit, institucioneve financiare dhe mikrofinanciare dhe Postës së Kosovës dhe mos hezitoni të kryeni obligimet tuaja financiare për ujin e pijshëm.

Bashkërisht mund të arrijmë më të mirën për ju dhe për ne, thuhet në apelin e KRU “Prishtina” drejtuar konsumatorëve të saj.

PAGUANI UJIN E PIJSHËM, QË TA KENI ÇDOHERË NË KROJET TUAJA!

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Më 13 gusht, rreth orës 13:45 është pranuar një informacion…