Kryetari i Junikut nënshkruan memorandum për efiçiencën e energjisë

07 shkurt 13:59

Kryetari i Komunës së Junikut, Agron Kuçi, ka nënshkruar memorandum mirëkuptimi në kuadër të projektit: “Iniciativat testuese për investimet e njësive të banimit në efiçiencën e energjisë”, që si objektiv kryesor ka të inkurajojë zbatimin e masave të efiçiencës së energjisë dhe të burimeve të ripërtritëshme të energjisë në sektorin e banimit përmes pakos ndërhyrëse HER.

Pakoja ndërhyrëse parasheh ndërhyrjet në ruajtje të energjisë, investime këto me fokus në renovimet për efiçiencë në njësitet e banimit, kryesisht të rastet sociale dhe të rastet ku gruaja është kryefamiljare.

Ky projekt është financuar nga Fondacioni i Mileniumit të Kosovës.

/Epoka e re/

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Komuna e Mitrovicës ka njoftuar se rregullimi dhe organizimi i…