Kryetari i Lipjanit uron nxënësit për 12-vjetorin e pavarësisë së Kosovës

14 shkurt 16:07

Në kuadër të aktiviteteve për nderë të 12-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, Kryetari Imri Ahmeti sot në sallën e Kuvendit të Komunës së Lipjanit ka pritur një grup nxënësish para fillorist të shkollës Sh.f.m.u “Vëllezërit Frashëri”, në Lipjan.

Kryetari Ahmeti ua ka uruar të gjithë fëmijëve 12-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës, duke theksuar se fëmijët jenë motivi i së ardhmes sonë, andaj ne çdo herë e më shumë do të përkushtohemi që atyre të ju ofrojmë një siguri dhe një mjedis më të përshtatshëm për realizimin e ëndrrave dhe synimeve të tyre.​

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Është prezantuar përzgjedhësi i ri i Kosovës në basketboll, ChristosMarmarinos.…