Kryetari i Lipjanit viziton pacientët me Covid-19

08 dhjetor 13:55

Kryetari i Komunës së Lipajnit, Imri Ahmeti, ka vizituar Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare (QKMF) në këtë komunë ku është duke u bërë furnizimi me inventarë të ri dhe pajisje të tjera të nevojshme për stafin mjekësor.

Kryetari Ahmeti po ashtu ka vizituar edhe hapësirat të cilat janë dedikuara për Covid-19, ku po trajtohen pacientët me Covid-19.

Pacient u shprehën shumë mirënjohës ndaj ndaj stafit mjekësor në Lipjan dhe angazhimet e Komunës së Lipjanit në këtë pandemi.

(Q.R / Epoka e re)

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Floriana Miftari nga fshati Likoshan, Komuna e Drenasit, shpall të…