Kryetari i Prishtinës ngushëllon familjen Veseli për vdekjen e nënës Ajshe

08 janar 2022 | 10:40

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Përaprim Rama, ka ngushëlluar familjen e Kadri Veselit për vdekjen e nënës Ajshe.

“I shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjarëve dhe miqve të familjes Veseli, në emër të Komunës së Prishtinës, për humbjen e njeriut të tyre të dashur, zonjës Ajshe Veseli”, ka shkruar në llogarinë e vet në “Facebook” Rama.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në bazë të raporteve të datës 8 janar 2022 nga…