Kujdes nga përditësimi më i ri në Windows 10

26 nëntor 20:44

Kohët e fundit, Microsoft ka lëshuar përditësime të reja kumulative për Windows 10 dhe janë gjithashtu të disponueshme për përditësimet e versionit 1809 të Windows-it të tetorit 2018 dhe versionit të vitit 2018 Update (version 1803) me disa përmirësime.
Tani kompania ka publikuar dokumentacionin për përditësimet më të fundit kumulative dhe Microsoft pranon problemet që dalin në Windows Media Player. Sipas dokumentacionit të përditësuar, ka një lëshim të ri në Windows 10 që ndikon negativisht në përvojën e përdorimit të Windows Media Player, transmeton KosovaPress.Microsoft tashmë ka ndalur zhvillimin e WMP, por programi është ende i disponueshëm në Windows 10. Player nuk përdoret më nga një numër i madh përdoruesish, por ka ende ata që refuzojnë të zëvendësojnë WMP me shërbime më të reja dhe më të avancuara. Ekziston një problem tjetër i njohur me përditësimin më të fundit të Windows 10 (version 1809), ku përdoruesit nuk janë në gjendje të përcaktojnë aplikacionin e parazgjedhur për skedarë të caktuar.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Policia e Kosovës (PK), ka bërë të ditur se ka…