Kujdestaria e fëmijëve, Angelina Jolie dhe Brad Pitt në ‘luftë’

08 nëntor 10:48

Angelina Jolie dhe Brad Pitt do të shkojnë në gjykatë për të luftuar për kujdestarinë e fëmijëve të tyre. Gjyqi do të fillojë më 4 dhjetor, sipas  dokumenteve të gjykatës të marra nga “CNN”.

Aktorët e famshëm u ndanë në shtator 2016, pas dy vjetësh martesë dhe menjëherë paraqitën kërkesat për divorc. Çifti ka gjashtë fëmijë së bashku, të moshës 10 deri në 17 vjeç. Çështja e kujdestarisë së fëmijëve ka krijuar një ‘luftë’ mes dy yjeve të Hollywoodit.

Lajme të sponsorizuara