Kurti e Murati bëjnë sot lansimin e pilotimit të projektit për reformën e asistencës sociale

18 maj 2024 | 08:35

Kryeministri Albin Kurti, bashkë me Ministrin e Financave, Punëve dhe Transfereve, do të bëjnë sot Lansimin e Pilotimit të Projektit për Reformën e Asistencës Sociale.

Konferenca do të mbahet në orën 13:30.

“Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, së bashku me ministrin e Financave, Punës dhe Trasfereve, Hekuran Murati bëjnë Lansimin e Pilotimit të Projektit për Reformën e Asistencës Sociale”, thuhet në njoftim.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryeministri Albin Kurti në Ditën Ndërkombëtare Kundër Homofobisë, Bifobisë, Interfobisë…