Kurti shkoi në Malishevë

09 prill 09:46

Kryeministri në detyrë, Albin Kurti, pas vizitave bërë dje disa komunave të Rrafshit të Dukagjinit, sot ka vazhduar vizitën në Komunën e Malishevës, e cila ka rastet më të shumta të personave të infektuar me virusin korona. Me kryetarin e komunës, Ragip Begaj, kryeministri në detyrë, Albin Kurti, do të diskutojnë lidhur me situatën e krijuar nga koronavirusi në këtë komunë dhe gjithë Kosovën, njëherësh do të informohet për kërkesat e nevojshme dhe të domosdoshme që ka Malisheva.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministria e Shëndetësisë në Maqedoninë e Veriut ka njoftuar se…