Kurti: Vigjilentë gjithmonë, të brengosur shpesh, të frikësuar asnjëherë

07 nëntor 16:16

Kryeministri Albin Kurti ka thënë se është “non-stop” në komunikim me ndërkombëtarët. Në një konferencë për media, Kurti ka thënë se janë të vendosur që ligjshmërinë dhe kushtetutshmërinë “të mos e komprometojmë”.

Më pak fjalë, Kurti e ka përshkruar qeverinë e udhëhequr nga ai me këto fjalë: “Me pak fjalë, sjellja jonë është kështu: Vigjilentë gjithmonë, të brengosur shpeshherë, të frikësuar asnjëherë”.

Më tutje, Kurti ka thënë se nuk ndodh që Kosova “të prishet” me Amerikën.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Drejtoria për Mbrojtje të Mjedisit sot ka përfunduar ndërtimin e…