Kuvendi i Komunal i Malishevës miraton buxhetin për vitin 2020

29 shtator 15:08

Kuvendi i Komunës së Malishevës ka miratuar me plotësime dhe ndryshime projektbuxhetin komunal të propozuar nga kryetari i kësaj komune, Ragip Begaj.

Projektbuxheti komunal për vitin 2020-2022, me theks të veçantë për vitin 2020, ka kaluar në disa procese të shqyrtimit dhe diskutimeve publike, ku fillimisht qeveria komunale, i ka mbajtur dëgjimet publike me qytetarë dhe e ka dërguar në Kuvendin e Komunës për shqyrtim.

Kuvendi Komunal i Malishevës më pas e ka dërguar në diskutim publik, dhe debatet i ka organizuar Kuvendi i Komunës.

Pas kalimit në të gjitha këto procedura të hartimit të buxhetit, ai sot është miratuar me shumicë të votave nga ana e anëtarëve të Kuvendit të Komunës.

Buxhet i Komunës së Malishevës për vitin 2020, është 15 milionë e 583 mijë e 802 euro dhe është i ndarë në pesë kategori buxhetore.

Për investime kapitale janë të ndara 3 milionë e 840 mijë e 909 euro.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kandidati për deputet i Lëvizjes Vetëvendosje, Rexhep Selimi, nëpërmjet një…