Ky është ekipi qeverisës i kryetarit të Ferizajt

21 dhjetor 2017 | 13:36

Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu, në një konferencë për medie ka prezantuar partnerët e koalicionit qeverisës dhe kabinetin e tij, me të cilin do të qeverisë Ferizajn në katër vitet e ardhshme.

Me këtë rast, Aliu ka thënë se kabineti qeverisës i tij përbëhet edhe nga përfaqësues të subjekteve tjera me të cilët është pajtuar që të zbatohet programi i tij qeverisës për katër vitet e ardhshme.

Në ekipin qeverisës përveç drejtorëve nga radhët e PDK-së janë përfshirë edhe përfaqësues nga AAK-ja, AKR-ja dhe Nisma për Kosovën.

Këta janë drejtorët e kabinetit të ri të kryetarit Aliu:

Naim Ferati, nënkryetar i Komunës së Ferizajt,

Faruk Hyseni, drejtor i Drejtorisë së Administratës së Përgjithshme,

Sebahate Ajeti-Sadiku, drejtoresh e Financave,

Lulzim Aliu, drejtor i Drejtorisë së Urbanizmit dhe Mjedisit,

Arbër Bytyçi, drejtor i Drejtorisë së Infrastrukturës,

Besnik Berisha, drejtor i Drejtorisë së Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale,

Zekir Bytyçi, drejtor i Drejtorisë së Zhvillimit Ekonomik dhe Turizmit,

Bashkim Hyseni, drejtor i Drejtorisë së Arsimit,

Xhemile Murati-Shabani, drejtoresh e Drejtorisë së Kulturës,Rinisë dhe Sportit,

Sabri Murseli, drejtor i Drejtorisë së Pronës, Kadastrit dhe Gjeodezisë,

Burim Bajrami, drejtor i Drejtorisë së Bujqësisë dhe Pylltarisë,

Arben Halili, drejtor i Drejtorisë së Shërbimeve Publike dhe Emergjencë,

Selim Marevci, përgjegjës i Kabinetit të kryetarit të Komunës së Ferizajt.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, ka pritur sot…