Ky është lëngu më i shtrenjti në botë kushton me miliona

19 tetor 2018 | 11:00

Lëngu i akrepit është i rrezikshëm, por mund t’ju ndihmojë që të fitoni shuma të mëdha parash, madje, mund të  ju fitoj miliona.

Kjo pasi vlera e lëngut të akrepit është 39 milionë për vetëm 3.78 litra, transmeton Indeksonline.

Arsyeja është shumë e thjeshtë: është shumë e vështirë për të marrë një helm.

Akrepi, si dhe kafshë të tjera helmuese, duke përdorur helm për të kapur gjahun, arrijnë të mbrohen kundër kërcënimeve të mundshme dhe nënshtrimin e një partner gjatë çiftëzimit.

Veza e Akrepit përbëhet nga një numër i përbërësve, disa prej të cilave ndikojnë në sistemin nervor.

Këto janë vetëm disa nga përfitimet mjekësore që hulumtuesit kanë gjetur në helm akrep. Sa më shumë që ata kërkojnë, ata mësojnë gjithnjë e më shumë nga përfitimet e saj, që do të thotë se kërkesa për këtë helm të mrekullueshëm vazhdon të rritet.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Studenti i Fakultetit të Shkencave kompjuterike dhe Inxhinierisë, Urim Haxhiu…