Ky është orari për të ngrënë ushqim në Kuzhinën Popullore në kryeqytet

10 janar 13:49

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, përmes një postimi në llogarinë e vet në “Facebook” ka treguar për orarin e rregullt të ushqimit në Kuzhinën Popullore në kryeqytet për qytetarët në nevojë.

Nga java e ardhshme, Kuzhina Popullore me orar të rregullt, sipas kalendarit të mëposhtëm:

Të hënën në Dardani
Ora 18:00, shkolla “Xhemail Mustafa”

Të martën në Kodër të Trimave
Ora 18:00, shkolla “Zenel Hajdini”

Të mërkurën në Dodonë
Ora 18:00, shkolla “Elena Gjika”

Të enjten në Kolovicë
Ora 18:00, shkolla “Xhavit Ahmeti”

Të premten në Kodër të Diellit
Ora 18:00, shkolla “Iliria”

Të shtunën në Hajvali
Ora 18:00, shkolla “Shkëndija”

Të dielën në Medrese
Ora 18:00, shkolla “Emin Duraku”

Për më shumë solidaritet, dhe mirëqenie!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Komuna e Mitrovicës është kualifikuar në mesin e 19 (nëntëmbëdhjetë)…