Ky është shteti që ka prodhuar filxhanin më të madh të kafes në botë

02 dhjetor 2018 | 14:38

Hondurasi ka prodhuar filxhanin më të madh të kafesë në botë. Ky filxhan mund të mbajë rreth 18 000 litra kafe.

Rekordi i mëparshëm mbahej nga Mbretëria e Bashkuar, me një filxhan prej 13 200 litrash.

Filxhani i Hondurasit është bërë prej çeliku dhe me një shtresë izolimi plastike.

Filxhani ka një cilindër të jashtëm prej hekuri me një fund të bardhë, që i jep një pamje qeramike. /tch/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Biznesmeni i njohur  nga Maqedonia, Arsim Papraniku është caktuar konsull…