Ky personalitet i Nismës iu bashkua PDK-së

22 dhjetor 2018 | 20:03

Kryetari i komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci, ka publikuar lajmin se grupit Parlamentar të PDK-së, në asamblenë komunale, i shtohet ish shefi i grupit parlamentar të Nismës në Drenas, Nexhmedin Bala.

Postimi i plotë i kryetarit Lladrovci në rrjetin social në Facebook:

Me qëllim të fuqizimit të ekzekutivit, kam dashur që të bëj edhe emërime të deputetëve aktiv në poste ekzekutive. Ndër ata që i konsideroja të përkushtuar dhe aktiv i kam ofrue post ekzekutiv, prof. Nexhmedin Balës.

E falënderoj Prof. Bala për sinqeritetin. Ai nuk e ka pranuar postin ekzekutiv, por për respekt dhe vlerësim, ai i është bashkuar Grupit Parlamentar të PDK-së. Vota jonë në Asamble, është unike, dhe kemi shumicën për vendime në dobi të qytetarëve.

Faleminderit Prof. Balaj!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Partia Socialdemokrate (PSD), ka hapur zyre edhe në Drenas. Nga…