Kylie Jenner do shtatë fëmijë

05 prill 11:05

Kylie iu bashkua 984.234.465 njerëzve të tjerë të mërzitur në karantinë dhe doli në Instagram Live bashkë me shoqen e ngushtë, Stassie Karanikolaou. Në një pikë, nisën të flisnin për fëmijët e Kylie-t në të ardhmen dhe kjo e fundit tha se “s’ka në plan të bëjë një fëmijë tani,” por do të ketë shtatë në të ardhmen.

Kylie s’e përmendi në asnjë moment ishin Travis Scott apo babain hipotetik të këtyre gjashtë fëmijëve të tjerë. Sidoqoftë, shtoi se do t’ia falë më vonë motrat dhe vëllezërit Stormi-t sepse shtatzënia s’është e thjeshtë. “Shtatzënia s’është lojë, është serioze dhe është e vështirë. S’jam gati akoma,” tha ajo.

Le të themi që ku ka për një, ka edhe për shtatë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ukraina ka vendosur ta ndjekë shembullin e Shqipërisë dhe të…