“Legjenda e dhembjes së heshtur”

05 shkurt 15:26

Vërejtje:

Për hir të korrektësisë e informojmë lexuesin se në librin “Legjenda e dhembjes së heshtur”, me autor H.Q dhe M.K, në faqen 15 dhe 16 “Deklaratë akuzuese për Avdyl Durën”, na është përvjedhur një lëshim i paqëllimtë, në vend të autorit Ramadan Asllani, na është dal emri Metush Zenuni (siç shihet në fusnotën 2 na del: shkrimi marr nga Metush Zenuni, a duhet të jetë: shkrimin marr nga Ramadan Asllani).
Autorit, Ramadan Asllanit dhe lexuesit i kërkojmë falje, ngaqë është një gabim teknik!

(Nga autorët e librit H.Q dhe M.K)

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, ka vizituar fabrikën…