Legjenda Hallyday, fëmijët “sherr” për testamentin

16 prill 11:23

Një gjykatë në Francë ngriu asetet dhe çdo pasuri të legjendës franceze Johnny Hallyday derisa përgatitet të marrë vendim për testamentin e yllit të rrokut.

Këngëtari i famshëm vdiq nga kanceri dhjetorin e shkuar dhe i la gjithçka gruas së tij të katërt Laeticia dhe vajzave të tyre të adoptuara.

Por fëmijët e tij më të mëdhenj e kundërshtojnë testamentin, pasi ligji francez nuk lejon që fëmijët të përjashtohen nga trashëgimia.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një gjykatë në Francë ngriu asetet dhe çdo pasuri të…