Lekaj: Mendimi i Qeverisë për Specialen, i pa rëndësishëm

23 janar 2018 | 19:42

Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj, ka thënë se edhe pse është proceduar për mendim dokumenti për shfuqizimin e Gjykatës Speciale në Qeveri nga kryesia e Kuvendit të Kosovës, nuk është i rëndësishëm mendimi qeverisë.

“Kjo iniciativë i takon Kuvendi të Kosovës, qeveria vetëm do të jep mendim. Ne si AAK kemi ka qenë dhe jemi kundër, për arsyeje se pse vetëm Kosova është “su generis” për të pasur Gjykatë për të pasur gjykatë për krimet të pretenduara të dala nga Raporti i Dick Martyt”, ka thënë Lekaj në emisionin “Imazh” në “RTK”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Britania do të krijojë një njësi të re, në përpjekjet…