Limaj: Zhagitja e platformës për dialog nuk është në interes të vendit

07 mars 2019 | 11:44

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Fatmir Limaj, ka thënë se duhet të dallohet Ligji për dialog me platformë.

Në seancën e sotme plenare, bashkëkryesyesi i delegacionit shtetëror për dialog me Serbinë ka thënë se platforma është dokument i përgatitur nga delegacioni shtetëror.

Limaj ka thënë se nëse ka vullnet mund të vazhdohet debati për platformën.

“Po bëjmë lojë fjalësh. Janë dy gjëra krejt të ndryshme. Prandaj diskutimi për platformën është një çështje krejt ndryshe nga projektligji”, ka thënë Limaj në seancën e sotme plenare.

Limaj ka thënë se tema për platformën është shumë më rëndësi për vendin.

Ai ka insistuar se procedurat parlamentare janë respektuar dhe se zhagitjet nuk janë në interes të vendit.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Administrata e Presidentit Donald Trump do të ndërmarrë veprime ndëshkuese…