Lind zogu i rrallë me katër këmbë

07 shkurt 10:43

Një zog i rrallë me katër këmbë është zbuluar në Indi. Zogu dy muajsh ka lindur me katër këmbë.

Zogu i rrallë është në pronësi të Javed Alisë. Ai ka thënë se krijesa e pazakontë ka shkaktuar shumë kuriozitet në komunitetin lokal dhe shumë njerëz vijnë ta shohin.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Dashuria e fëmijërisë së dy 89-vjeçarëve po kurorëzohet në martesë…