Lutfi Haziri emëron nënkryetarin dhe drejtorët, ja emrat e tyre

30 prill 2018 | 17:01

Pas bërjes publike të koalicionit qeverisës të Gjilanit, kryetari i komunës Lutfi Haziri, ka bërë edhe emërimin e nënkryetarit dhe drejtorëve të drejtorive komunale.

Nënkryetar: Arbër Ismajli

Shef i kabinetit: Faton Bislimi

Dy asistente politike:

Florentina Haliti

Deniza Limani

Drejtorët e drejtorive:

Administratë e Përgjithshme    Bardhyl Syla (LDK)

Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale – Selami Xhemajli  (AAK)

Drejtoria për Arsim – Nazim Gagica  (AAK)

Buxhet dhe Financa –  Zijadin Maliqi  (LDK)

Urbanizëm, Planifikim dhe Mbrojtje të Mjedisit – Bekim Bajrami (nga biznesi)

Shërbime Publike – Naser Korça  (LDK)

Bujqësi dhe Pylltari – Ramiz Ramadani   (LDK)

Kadastër, Gjeodezi, Pronë – Sadudin Berisha  (LDK)

Mbrojtje dhe Shpëtim –  Sami Spahiu (AKR)

Zhvillim Ekonomik – Valbona Tahiri  (shoqeria civile)

Drejtoria për Kulturë, Rini e Sport – Shpresa Hajdari  (LDK)

Drejtoria e Inspekcionit –  Nevzat Rushiti  (LDK)

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor paralajmëron dënimin  deri në…