“MABETEX” do ta zbukurojë Vlorën e Ismail Qemalit

07 mars 13:25

Kompania shqiptare e njohur në gjithë botën “Mabetex” me pronar Behgjet Pacollin, do të ndërtojnë Aeroportin modern në Vlorën e Ismail Qemalit.

Është krenari kur një kompani  ndërkombëtare  të jetë pjesë e ndërtimit në vendin tonë si Shqipëria të ndërtohet nga biznesmeni i jonë Behgjet Pacolli, ku në gjithë botën zhvillon ndërton qytete më moderne ndër vite.

Siç jemi të njoftuar, kompania “Mabetex International” ka fituar një projekt madhështor në Shqipëri, dhe kjo ka ndodhur për herë të parë që më në fund të ngrihet flamuri i Mabetexit  në tokën shqiptare.

Behgjet Pacolli për veç që është ndër shqiptarët më i njohur me kompaninë e tij ‘Mabetex’  është edhe një humanist  i madh tek gjithë shqiptarët kudo që janë. Është një projektues i shumë qyteteve në gjithë botën ku i jep pamje më moderne në kohën e sodit.

Këto ditë edhe ishte përfitues kompania “Mabetex Group”, në pronësi të biznesmenit dhe politikanit shqiptarë Behgjet Pacolli, do të jetë kompania që do të ndërtojë Aeroportin e Vlorës.

Është krenari e suksese për gjithë Shqiptarinë kur është “Mabetex” kompani shqiptare e ndërton për Shqiptarinë.

Shkruan nga Sami Fejza

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Dita e tretë e vizitës historike të Papa Françeskut në…