Macja me “dy fytyra”

27 shkurt 10:34

Pa dyshim se do të bini në dashuri me këtë mace të adhurueshme me “dy fytyra”.

Fytyra e saj me dy ngjyra, e zeze dhe gri, duket e përkryer dhe ka fituar zemrat e të gjithëve.

Macja mendohet se ka ADN të ndryshme nga secila anë e fytyrës. Kjo mace e quajtur Muggy është fotografuar nga fotografi Jean-Michel Labat.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kuzhinieri Alan Geaam flinte në një park në Paris dhe…