Macroni në Serbi më 5 dhe 6 dhjetor, temë edhe Kosova

30 nëntor 2018 | 08:25

Presidenti i Francës, Emmanuel Macron, do të qëndrojë në Serbi për vizitë zyrtare më 5 dhe 6 dhjetor.

“Blic.rs” raporton se i pari i Francës në Beograd do që shkojë “për ta ndihmuar Serbinë në lidhje me marrëdhëniet me Kosovë”.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Rrëzimi i Qeverisë aktuale të Kosovës, vazhdon të mbetët një…