Malcolm Simmons dëshmon më 18 janar në Kuvend për keqpërdorimet në EULEX

04 dhjetor 12:14

Malcolm Simmons, ish-kryetar i Asamblesë së Gjyqtarëve të EULEX-it do të dëshmojë më 18 janar në Kuvend për shkeljet që ka bërë ky mision gjatë funksionimit në Kosovë.

Ky vendim është marrë sot në mbledhjen e Komisionit për Legjislacion, Imunitete, Rregullore të Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit.

Simmons kërkesën e tij për raportim në Kuvend e kishte dorëzuar gjatë verës së këtij viti.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Mbrojtësi i majtë i Prishtinës, Gledi Mici, është lojtari më…