Maqedoni, Zaevi: Ky është fillimi, na pret edhe shumë punë

20 tetor 2018 | 10:07

Pasi në Kuvendin e Maqedonisë votuan pro 80 deputetë, 2/3 e nevojshme për ndryshime kushtetuese, kryeministri Zoran Zaev ka thënë se ky është vetëm fillimi dhe se kemi shumë për të bërë.

“Ky është moment historik, i falënderohemi çdo deputeti që morri guximin dhe tejkaloi interesat partiake, për të zgjedhur të ardhmen e vendit. Unë si kryeministër do të mbaj llogari për sigurinë tuaj dhe të familjeve të juaja. Udhëtimi jonë drejtë BE-së dhe NATO-së sapo ka filluar, na pret shumë punë që këtë rrugë ta bëjmë më të shkurtër. Na pret miratimi i amendamenteve. Duhet të fokusohemi në realizimin e reformave. Duhet ta vazhdojmë këtë që e filluam sot dhe kthim pas nuk ka. Jam i bindur që bashkë Maqedoninë do ta shpijmë drejtë një të ardhme më të mirë”, ka thënë kryeministri Zoran Zaev, raporton “Alsat”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
VMRO-DPMNE, menjëherë pas mbarimit të seancës plenare ku u votua…