Marrëveshja financiare mes Kosovës dhe BE-së për Programin IPA 2016 votohet në Kuvend

23 maj 2024 | 14:05

Marrëveshja financiare ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Bashkimit Evropian për Programin IPA 2016, u mbështet me 85 vota për nga deputetët e Kuvendit të Kosovës, raporton Ekonomia Online.

Kështu edhe përfundoi procesi i votimit për marrëveshjet ndërkombëtare.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu i ka falënderuar deputetët për…