Mbahet takimi i parë i bordit të ri të AGK-së

27 korrik 14:52

Është mbajtur sot për herë të parë takimi i bordit të ri të Asociacionit të Gazetarëve të Kosovës (AGK), ku kanë marrë pjesë 8 nga 9 anëtarët e bordit.

Në këtë takim u diskutua për punën, projektet dhe angazhimin e deritanishëm të organizatës, në një raportim nga ish-kryetarja e bordit, Gentiana Begolli-Pustina.

Më pas, anëtarët e bordit diskutuan projekte e ide të reja, të cilat do të shërbejnë për promovimin e mëtutjeshëm të punës së gazetarëve dhe përmirësimin e ambientit të tyre të punës.

Bordi i ri i AGK-së, në krye me gazetarin Xhemajl Rexha, u votuan më 19 korrik, në Kuvendin e AGK-së, ku morën pjesë 320 anëtarë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Përfaqësuesja e Mozambikut e ka befasuar Përfaqësuesen e Kosovës në…