Me ofertat e “Sharr Travel”, vetëm sot 500 qytetarë udhëtuan drejtë Shqipërisë

13 prill 2024 | 10:59

Herët në mëngjes shtatë autobus përplot me turistë u nisën drejtë Shqipërisë në kuadër të fushatës së ‘Sharr Travel’, Pusho shqip.

Disa do të ndalën në Shëngjin, Ulqin, disa në Durrës e Vlorë, dhe autobusi i fundit për destinacion ka Sarandën dhe Ksamilin e bukur.

Kompania lider për turizëm në vend ‘Sharr Travel’ edhe më tutje vazhdon të promovoj oferta promocionale për në hotelet më të mira në Shqipëri në Durrës, Vlorë, Sarandë Shëngjin, Velipojë e Ulqin me oferta dhe me çmime ekonomike.

Autobus komform, shërbime shumë cilësore, staf tepër profesional e hotele me 5 yje e bëjnë dallimin e kompanisë ‘Sharr Travel’ me shumë kompani tjera që tentojnë të futen në këtë fushë.

Drejtori i ‘Sharr Travel’, Ruzhdi Kurtishaj ka konfirmuar se të premten në mëngjes drejtë Shqipërisë kanë udhëtuar hiç më pakë se 500 turistë.

Sipas tij, një numër i madh do të udhëtojnë edhe nesër e ditët me radhë.

Qytetaret e Kosovës vazhdojnë të zgjedhin ‘Sharr Travel’ për shkak të besueshmërisë dhe korrektësisë, shërbimeve të mira dhe ofertave ekonomike në treg dhe më të lirat në rajon.

Andaj ju mos humbni kohë rezervoni pushimet tuaja në kompaninë më të mirë dhe më të madhe në Kosovë ‘Sharr Travel’.

Nëse ju rezervoni menjëherë vikendin, apo edhe pushimet tuaja verore në zyrat e kompanisë ‘Sharr Travel’ ju do të përfitoni çmime shumë të lira për në hotelet më të mira.

Thirrni menjëherë në numrat e telefonit:

044/610- 015
044 / 542- 029
038 610 – 015
029/224- 016

Ose vizitoni direkt zyrat e kompanisë, në Buleverdin Bill Clinton në Prishtinë, në Prizren para stacionit të autobusëve si dhe në Therandë mbrapa stacionit të autobusëve.

Udhëtoni sigurt e shumë komod vetëm me ‘Sharr Travel’.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Njoftimi i plotë i Këshillit Organizativ “SHTEGU I LIRISË MËRGIMI”:…