Meghan Markle dhe princi Harry nuk kanë nevojë t’u binden më rregullve të rrepta mbretërore

27 janar 11:42
Ishte një vendim i vështirë për të marrë, por princi Harry dhe Meghan Markle vendosën të heqin dorë nga detyrat e tyre mbretërore. Edhe pse ata humbën disa privilegje ekskluzive, ata gjithashtu kanë fituar shumë liri dhe pavarësi, përfshirë faktin se Meghani dhe Harry nuk janë më të detyruar të ndjekin protokollin e rreptë mbretëror.

Bright Side është shumë e ngazëllyer për çiftin dhe mezi pret të shohë se cilat projekte të reja planifikojnë të përmbushin në të ardhmen e tyre të pavarur. Në ndërkohë, ne ju ftojmë t’i shikoni rregulloret që nuk do t’i kufizojnë më ato, transmeton IndeksOnline.

  1. Ata mund të kenë më shumë liri kur tregojnë ndjenjat e tyre në publik.

Ata nuk kanë nevojë të ndjekin një kod të rreptë të veshjes.

Ata mund t’i lënë fëmijët e tyre të veshin rroba.

Ata mund të luajnë Monopol.

Ata mund të shijojnë një menu më të larmishme.

  1. Ata mund të qetësohen me një filxhan çaj.

Ata mund të nënshkruajnë autografe.

Ata tani mund të përqafojnë fansat e tyre.

Ata mund të fitojnë të ardhurat e tyre.

Ata mund të mbajnë dhurata.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në një operacion të përbashkët me forcat franceze dhe ushtrisë…