Mercedes SLK i shëndërruar në Oldtimer Roadster 500K 1937

10 tetor 16:50

Krijimet e auto-shtëpisë “Bajraktari” nuk kanë të ndalur.

Ata kanë transformuar një veturë Mercedes SLK 2002 në një veturë që në pamje është oldtimer dhe është i bazuar në modelin Roadster 500k i vitit 1937.

Lajme të sponsorizuara