Mërgimtari Halil Haxhija i dhuron pajisje shërbimit të zjarrfikësve në Drenas

15 mars 13:17

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci, ka pritur në takim mërgimtarin Halil Haxhija, i cili ka dhuruar pajisje shërbimit të zjarrfikëseve në Drenas dhe ka falënderuar për këtë ndihmë që do t’i ndihmojë shërbimit të zjarrfikësve për kryerjen e detyrave në teren.

Më këtë rast, kryetari Lladrovci ka dhënë mirënjohje në shenjë falënderimi për dhurimin e dy Fiskajave profesionale në Njësinë Profesionale të Zjarrfikësve dhe shpëtimit në Drenas.

Mërgimtari Haxhija, ditë me parë i ka dhuruar shefit të Zjarrfikësve, Afrim Gjeli dy Fiskaja profesionale ku vlera e tyre është rreth 2 000 euro.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ndeshjet e Kombëtares së Shqipërisë po afrohen dhe atmosfera ka…