Meshkujt të pakujdesshëm në marrëveshje nëse kanë pasur seks një natë më parë

28 tetor 2018 | 16:53

Tregtarët meshkuj kanë shumë më shumë gjasa të bëjnë blerje apo edhe marrëveshje të pakujdesshme nëse një natë më parë kanë pas marrëdhënie seksuale  ka gjetur një studim i ri.

Në të kundërtën, tregtarët femra kanë më pak gjasa të bëjnë marrëveshje të pakujdesshme në 12 orët e ardhshme pas marrëdhënies seksuale.

Sipas studimit: “Femrat ndikohen më pak emocionalisht dhe veprojnë në bazë të përditshmërisë së punës.

Trendi u raportua pas një studimi prej 39 meshkuj dhe 38 studentësh të diplomuar në financa, që u pyetën mbi vendimet e aksioneve çdo ditë për pesë javë- dhe gjithashtu u pyetën për detajet e jetës së tyre personale gjatë asaj kohe.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Qeveria e Kosovës nuk ka informata të konfirmuara nga Ekipi…