MI fton qytetarët të jenë të kujdesshëm nga ofertat e aviokompanive mashtruese

12 dhjetor 17:37

Jemi në prag të festave të fundvitit kur bashkatdhetarët planifikojnë të udhëtojnë drejt Kosovës, dhe qytetarë të shumtë nga këtu marrin rrugë për në vendet e tjera. Prandaj, me qëllim të evitimit të çfarëdo mashtrimi të mundshëm nga aviokompani të rrejshme, kërkojmë që të jeni vigjilent në rezervimin e biletave. Kështu është thënë në apelin e Ministrisë së Infrastrukturës.

“Luteni që të shqyrtoni me kujdes ofertat e mundshme  që mund t’i pranoni përmes rrjeteve sociale apo në forma të tjera dhe t’u drejtoheni vetëm kompanive serioze që operojnë në linjat që ju nevojiten. Mbetemi në dispozicionin tuaj që të paraqitni kompani të tilla që synojnë mashtrimin e qytetarëve të Republikës së Kosovës”, thuhet në komunikatën e MI​.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Grupi i Grave Deputete të Kuvendit të Republikës së Kosovës…