Microsoft-i i rikthehet gazetës se palosshme digjitale

01 nëntor 2017 | 14:35

Por duket se tashmë duke pasur parasysh fokusin në rritje të smartphone dhe pajisjeve të tjera me ekrane të palosshme, mund të shoh dritë një projekt i ngjashëm. Siç bën të ditur faqja Windows Central i shoqërisë së Redmond, po punohet për një tablet i palosshëm me bojë digjitale dhe me laps. Emri i koduar: Andromeda. Ky produkt mund të vijë në duart e konsumatorëve vitin e ardhshëm. Nga prototipi i pretenduar shumë detaje nuk janë zbuluar, por vetëm disa të dhëna. Do të jetë një mjet për të mbajtur shënime digjitale, e për të shfletuar përmbajtje. Shumë i ngjashëm me Courier, që Gizmodo e publikoi në një video 8 vjet më parë. (Tch)

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Nuk ka më pendesa apo gabime në “WhatsApp”.