Milani pret dënimin nga UEFA

07 dhjetor 2018 | 11:24

Milani është në pritje të komunikatës së UEFA-s për dënimin e klubit si pasojë e mosrespektimit të rregullit të “Fair Play”-t financiar në trevjeçarin 2014-2017. Vendimi do të bëhet i ditur javën e ardhshme.

Sipas së përditshmes financiare italiane “Il Sole 24 Ore”, klubi kuqezi duket se do ta kalojë këtë çështje vetëm me një dënim me gjobë, vlera e së cilës sillet nga 5-7 milionë euro, ndërkohë që nuk do të ketë kufizime në merkaton e futbollistëve. Milani, që në pritje të gjobës kishte hequr mënjanë nga bilanci 17 milionë euro, është i bindur se delegacioni i dërguar në Nion të Zvicrës më 20 nëntor, i formuar nga presidenti Scaroni dhe disa përfaqësues ligjorë e eksponentë të “Elliot”, e kanë pasqyruar më mirë projektin, duke rritur kredibilitetin e pronarëve amerikanë të klubit.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Behxhet Sh. SHALA - BAJGORA  Strumbullari i botës, Kosova: Pas…