Minatori bëhet milioner brenda natës

30 qershor 12:20

Jeta e një personi mund të ndryshojë përgjithmonë atëherë kur nuk e pret fare atë. Një minator nga Tanzania, baba i më shumë se 30 fëmijëve, u shndërrua në milioner brenda natës pasi Saniniu Laizer shiti dy gurë të çmuar të cilët i kishte nxjerrë nga një minierë, shifra e të cilave shkoi në 2.4 milionë euro.

Tanzanite është një gur i çmuar i cili përdoret vetëm për të prodhuar stoli të shtrenjta dhe mund të gjendet vetëm në minierat e Tanzanisë. Është një ndër gurët më të rrallë të gjetur në tokë, madje ekspertë dhe arkeologë shprehen se brenda 20 vjetëve ato mund të zhduken.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në Norvegji kanë filluar gërmimet për nxjerrjen e një anijeje…