Misteri i zhdukjes së Presidentit të Iranit

Sipas televizionit shtetëror iranian, një nga helikopterët që mbante Ebrahim Raisi dhe ministrin e Jashtëm kreu një “ulje emergjente për shkak të kushteve të vështira të motit”. Është thirrur një mbledhje urgjente e Këshillit të Sigurimit Irani, një helikopter me Presidentin Raisi u përfshi në një aksident Ekipet e shpëtimit në Iran po përpiqen të … Continue reading Misteri i zhdukjes së Presidentit të Iranit