MPB-ja mbledh kryetarët e komunave

13 dhjetor 2017 | 07:39

Ministria e Punëve të Brendshme me përkrahjen e OSBE-së organizon sot takimin e përvitshëm me kryetarët e komunave të cilët janë edhe udhëheqësit e Këshillave Komunal për Siguri në Bashkësi.

Në takim do të merr pjesë ministri i MPB-së, Flamur Sefaj, ministri i MAPL, Mahir Yagcilar dhe kryetarët e komunave.

Takimi nis në orën 10:00.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shefi i grupit parlamentar të Nismës, Bilall Sherifi në emisionin…