MSh-ja fuqizon bashkëpunimin në shëndetësi me Turqinë

17 janar 17:05

Delegacioni i Ministrisë së Shëndetësisë i udhëhequr nga sekretari i përgjithshëm, dr. Naim Bardiqi, është duke qëndruar në vizitë në Republikën e Turqisë.

Gjatë kësaj kohe delegacioni ka zhvilluar disa takime të rëndësishme me autoritet më të larta shtetërore të shëndetësisë në Republikën e Turqisë.

Sekretari i përgjithshëm, dr. Naim Bardiqi ,është takuar me zëvendësministren e shëndetësisë prof. dr. Emine Alp Mese dhe drejtorin e përgjithshëm për BE dhe marrëdhënie ndërkombëtare dr. Selami Kiliç.

Në këtë takim është diskutuar për mbështetjen e deritanishme të Turqisë në shëndetësi si dhe për bashkëpunimin dhe mbështetjen që do të ofrohet në të ardhmen nga Republika e Turqisë në mbështetje të reformës në shëndetësi.

Delegacioni ka zhvilluar takim me presidentin e institucionit për barna dhe pajisje farmaceutike dr. Makki Gursoz ku është diskutuar për bashkëpunimin në fushën e inspektimit farmaceutik.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Për të tretën herë me radhë kompanitë nga Kosova po…