Murati: Jemi vendi i parë në rajon që kemi arritur mbulim 100 për qind me internet

27 shkurt 2024 | 17:05

Ministri i Financave, Hekuran Murati, ka shkruar në platformën “X”, se Kosova është bërë vendi i parë në rajon dhe më gjerë që ka arritur mbulim 100 për qind me internet.

“Në vitin 2023, ne lidhëm fshatin e fundit të mbetur me internetin me brez të gjerë, duke e bërë Kosovën vendin e parë në rajon dhe më gjerë që ka arritur mbulim 100 për qind”, ka shkruar Murati.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kuvendi  Komunal i Prishtinës në seancën e jashtëzakonshme të mbajtur…