Nazmije Zeqiri B.I. shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit

11 janar 11:41

Nazmije Zeqiri B.I. shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nrb: 71252213 nr. Unik identifikues: 811266841 si dhe certifikatën e numrit fiskal: 601594212.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Policia sllovene ka ndaluar një shofer autobusi nga Kosova i…